Jučer je u Pljevljima održana sada jubilarna, peta po redu Biciklijada na stazi Pljevlja-Pemina Luka- Pljevlja u dužini od 22 km.
U Nikšiću je održana biciklijada u Susret ljetnjem raspustu u  organizaciji Biciklističkog kluba Perun, a čiji je cilj bio pokloniti mladima Biciklijadu s namjerom da  motivišemo mlade da tokom ljeta koriste bicikl kao alternativno ekološko prevozno sredstvo koje ne zagađuje životnu sredinu.
Manifestacija pod nazivom "Biciklijada" održana je danas na Cetinju. Riječ je o manifestaciji revijalnog karaktera koja promoviše zdrave stilove života.
Proteklog vikenda u Herceg Novom, po organiziacijom kluba Triatlon X održana ne trka "Uspona na Orjen 2019." koja se vozila u dvije kategorije: Cesta/Drum i MTB.
Ministar sporta i mladih Nikola Janović primio je posjetu generalnog sekretara Evropske biciklističke federacije, Enrika Dela Kazu, generalnog sekretara Balkanske biciklističke federacije Marka Pročikevića kao i predsjednika i člana UO Biciklističkog saveza Crne Gore, Dejana Popovića i Sinišu Milidraga.
Na Internacionalnom Kyffhäuser Berglauf maratonu koji je juče održan u Njemačkoj, Pljevljak Goran Cerović osvojio je drugo mjesto i srebrenu medalju.
Biciklistički Savez Crne Gore već neko vrijeme zbog prodjeljenosti među klubovima se nalazi u problemima, a u problematiku se umješalo i Ministarstvo sporta i mladih Crne Gore.
Jučer je u prostorijama Predškolske ustanove "Dušo Basekić" u Bijelom Polju održana skromna svečanost na kojoj je Predsjednik BK "Ciclomont" Milorad Mandić uručio sportska priznanja zaslužnim za organizaciju,  Edukativnog  projektra "Mala škola Biciklizma", u kojoj su, po četvrti put uzastopno, nastupali učenici svih  Osnovnih škola i Predškolskih ustanova sa teritorije…
Biciklistički klub Perun iz Nikšića obilježio je "Međunarodni dan djeteta" u vrtiću "Kosovka djevojka", gdje su održali trosatni program edukativnom radionicom kroz projekat "Vozi bicikl budi ekonomičan", a koje je podržalo Ministarstvo ekonomije Crne Gore.
Stranica 1 od 5

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.