Demir Mulić, najbolji crnogorski biciklista, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo" iz Bijelog Polja, pobjednik je MTB kupa Makedonije koji se proteklog vikenda održao u Skoplju.
Član biciklističkog kluba “Džada” iz Podgorice, Danilo Vukčević, uspješno je završio “Everesting” izazov 7. oktobra u 03:45h, koji je započeo u subotu, 6. oktobra u 06:15h, prešavši razdaljinu od 337 kilometara uz 9103 metra uspona, što je ostvario u vremenu od 18 časova i 42 minuta vožnje.
Svjedoci smo da u posljednje vrijeme u Biciklističkom Savezu Crne Gore ne cvjetaju ruže, no izgleda (barem se nadamo) da bi od danas stvari mogle krenuti na bolje. Naime, danas je u Bijelom Polju održana vanredna izborna Skupština Biciklističkog saveza Crne Gore.
Ovogodišnji događaj koji se organizovao u okviru Septembarskih dana Opštine Nikšić ima za cilj da se rekreativnom biciklističkom vožnjom ne samo osvrnemo na istorijsko naslijeđe imajući u vidu da je prvi bicikl stigao u Crnu Goru davne 1895. godine, već i pošaljemo poruku našim građanima i prijateljima naše Države da…
Proteklog vikenda u Župi je održana I. biciklistička trka ''Župa 2018'' koja je sudeći po broju učesnika i samim tokom na pravi način promovisala ruralnu zajednicu što je i cilj projekta ''Aktivne ruralne zajednice za bolju budućnost'' u sklopu kojeg se trka i održala.

Video: Vujovic Milos
Biciklistički klub Perun Nikšić je biciklijadom obilježio Međunarodni dan bicikla 3 jun.
Proteklog vikenda održano je drugo po redu izdanje međunarodne etapne biciklističke trke "Trofej Kuči 2018".
U nedostatku atraktivnih ideja turističkih organizacija na afirmaciji prirodnih ljepota Crne Gore, kreativni Beranci koji u toj svojoj kreativnosti u Beranama imaju i svoju pomorsku  Luku na kopnu su proteklog vikenda organizovali u prisustvu velikog broja učesnika drugi po redu "4 XC TEAM CHALLENGE" čiji je program obuhvatao takmičenja u…
Stranica 1 od 4

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.