Crna Gora

Mulić zlatni u Skoplju

Demir Mulić, najbolji crnogorski biciklista, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo" iz Bijelog Polja, pobjednik je MTB kupa Makedonije koji se proteklog vikenda održao u Skoplju.

Skoplje, park šuma "Gazi Baba", u nedjelju 07. oktobra bila je još jedna prilika mnogih talentovanih mountainbiker-a, da svoju takmičarsku sezonu privedu kraju na pravi način. Demir Mulić (MFR-Tempo) iako tek od prije mjesec dana pod licencom Međunarodne Biciklističke Unije (UCI), nastupio je i opravdao očekivanja svih prisutnih.
 


"Opravdao sam svoja očekivanja, a vjerujem i drugih. Ovom pobjedom sam nastavio svoj niz odličnih rezultata na medjunarodnim takmičenjima, što mi je zapravo bio i cilj. Trku sam odvozio uz dosta rezerve i ostvario pobjedu bez ikakvih problema. Koristim priliku da se zahvalim svima na čestitkama i podršci kako danas, tako i za cjelokupnu godinu"

Iz tima MFR-Tempo takodje žele iskoristiti priliku da pozovu sve, kako takmičare tako i ljubitelje biciklizma, da u Kolašinu prisustvuju MTB trci u ogranizaciji biciklističkog kluba "MFR-Tempo". O detaljnim informacijama i datumu održavanja ćete usko biti obaviješteni.

Izvor: MFR – Tempo 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.