Nakon Beograda, Banjaluke i Brčkog, Teslić je Opština koja je dočekala trku četiri ili više puta. Naravno Beograd i Banjaluka su bili domaćini u svih 13 izdanja, Brčko pet puta, Teslić i Bijeljina po četiri puta.
Policija u Austriji uhitila je pripadnike jedne bande iz Bosne i Hercegovine koja je provaljivala u podrume i uglavnom krala bicikle koji su kasnije preprodavani u Banja Luci, priopćila je policije savezne pokrajine Gornje Austrije u ponedjeljak.
Jednodnevna UCI 1.1 utkra "Trofeo Palma" koja se održala jučer na Mallorci, privuka je 170 vozača na startnu liniju, a među njima su bila i poznata imena naše regije, poput Seid Lizde (EvoPro Racing) i Kristijan Đurasek (UAE-Team Emirates), što je svakako bio dovoljan razlog da kišni dan provedemo u…
Najuspješnija bh. biciklistkinja Lejla Tanović takmičarka profesionalnog Brujula Bike Racing Team-a je osvojila treće mjesto na etapnoj timskoj utrci Costa Blanca u Španiji.
Desetorostruka državna prvakinja i trostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović te takmičarka profesionalnog Brujula Bike Racing Teama sezonu započinje u Španiji na etapnoj utrci UCI S2 Costa Blanca. 
Na adresu Biciklističkog Saveza Bosne i Hercegovine upravo je stigao dopis od UCI u kojem se potvrđuje da nema nikakvih pravnih zapreka po pitanju prelaska Seida Lizde u Bosnu i Hercegovinu.
13. izdanje utrke "Beograd - Banjaluka" starta u Beogradu u petak, 18. aprila/travnja, a završava u Banjaluci 21. aprila/travnja. Organizator utrke AFS već je predstavio rute na svojim službenim stranicama, kao i službene dresove, a već stižu i prve najave timova koje ćemo gledati na utrci.
Biciklisti iz 20 timova prijavljeni su za 13. izdanje trke "Beograd - Banjaluka", a među onima koji će 18. aprila/travnja startati na tradicionalnoj trci je prošlogodišnji pobjednik Gašper Katrašnik.
Nedugo nakon potpisivanja ugovora sa novo-formiranom irskom ekipom "EvoPro Racing" za 2019. sezonu, do nas je stigla informacija da bi Seid Lizde mogao u 2019. sezoni da vozi za BiH reprezentaciju. Biciklist iz Pordenonea (Italija) koji je bosanskog porijekla, po prvim informacijama koje imamo zatražio je od Biciklističkog Saveza Bosne…
Stranica 1 od 14

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.