Biciklistički klub Tuzla u saradnji sa partnerima i ove godine organizuje Tuzlansku Biciklijadu, koja će po osmi put okupiti zaljubljenike u bicikle, rekreaciju, sport i zabav
Iako su mnogi upravo zbog Ćire u naslovu kliknuli članak zapravo ne radi se o onom pravom Ćiri koji je huktao na pomenutoj dionici.
Na Vilsonovom šetalištu u Sarajevo održan je peti Giro Drag Race, jedinstvena trka ubrzanja na biciklima. U sjajnoj atmosferi, pobjedu je na svom mountain bike-u odnio sedamnaestogodišnji Amar Hadžić.
Najbrži biciklisti Sarajeva, ali i gosti iz drugih gradova Bosne i Hercegovine imat će priliku dokazati svoje vještine na petom izdanju jedinstvene trke ubrzanja na dvotočkašima – Giro Drag Race.
Ciklo Centar je otvorio vrata najveće poslovnice bicikla i opreme u Bosni i Hercegovini, te ih od danas možete posjetiti na lokaciji Kolodvorska 12; Sarajevo.
Proteklog vikenda održano je XCO Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine za 2019. godinu na kojoj su naslove najboljih ponovno obranili Lejla Tanović i Ivan Širić.
Ivan Širić (Steeds Vooraan Kontich) i Anesa Hindić BK Puls Sarajevo) pobjednici su utrke "XCM Herzegovina" koja se održala proteklog vikenda u sklopu događaja Blidinje BIKE Festival.
Desetostruka državna prvakinja Lejla Tanović pobijedila je UCI C2 utrku u Beogradu koja se održala na gradskom izletištu Košutnjak.
Desetorostruka državna prvakinja i najuspješnija bh. biciklistkinja Lejla Tanović odbranila je balkansku titulu u elite kategoriji na šampionatu održanom u Srbiji.
Stranica 1 od 19

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.