Bosna i Hercegovina

Najava promotivne biciklističke vožnje Đir sira - Kupres

Gastro-biciklistička staza "Đir sira", prva i jedinstvena staza u Bosni i Hercegovini namijenjena za sve koji su spremni iskusiti nešto drugačije - gastro biciklizam, održat će se 6. listopada na Kupresu.

Udruženje PROI u saradnji sa gastro-kulturološkom agencijom Balkantina i Općinom Kupres, u okviru javnog poziva Federalnog ministarstva okoliša i turizma "Akcijski plan Strategije turizma Federacije BiH - Transfer za razvoj turizma" implementira projekat “Gastro biciklistička staza Kupres - Livno”, te najavljuje otvaranje staze i promotivnu biciklističku vožnju Đir sira - Kupres.
 


Staza kojom će se voziti dužine je 20 km. Locirana je na prelijepim predjelima kupreškog polja i prolazi kroz čudesne i slikovite pejzaže. Tijekom ove vožnje imati ćemo priliku uživati u prirodnim i kulturno - povijesnim znamenitostima kroz koje prolazi staza, a bit će priređena i degustacija kupreških sireva.

Start vožnje je u subotu 06. 10.2018. u 10.00h iz parka pored zgrade Općine Kupres. Profesionalni i rekreativni biciklisti svih dobnih skupina su dobrodošli!

Učešće u ovoj trci je besplatno, ali je potrebno da vaše učešće potvrdite putem e-maila na adresu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili porukom u inbox Facebook stranice  Đir sira.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.