Bosna i Hercegovina

Sarajevo uskoro dobiva još 2 km biciklističkih staza, Dobrinja došla na red

Općina Novi Grad Sarajevo objavila je natječaj za odabir izvođača radova za izgradnju biciklističke staze kroz naselje Dobrinja.

Realizacijom ovog projekta Dobrinja će biti povezana s biciklističkom stazom, koja je u prethodnom razdoblju izgrađena od Otoke do Nedžarića i od Nedžarića do kružnog toka na Dobrinji.

Za izgradnju biciklističke staze, kako piše Klix.ba, u ovogodišnjem proračunu planirano je 100.000 KM, a nakon okončanja procedure javne nabavke, s odabranim izvođačem radova bit će potpisan okvirni sporazum. 
 
Staza za bicikliste gradit će se u dužini od oko dva kilometra, uradit će se sanacija postojećeg trotoara i obilježavanje biciklističke staze sa pratećom horizontalnom i vertikalnom signalizacijom. U sklopu projekta predviđeno je i obilježavanje biciklističke staze sa pratećom signalizacijom duž A transverzale u dužini od dva kilometra.

 

Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.