Bosna i Hercegovina

Djedovi Božićnjaci po sedmi se put vozali na biciklima

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar, u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike", organizarao je u nedjelju u Mostaru Sedmu biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazova.

FOTOGALERIJA

Djedovi Božićnjaci vozili su krug po cijelom gradu dijeleći najmlađim Mostarcima slatkiše i prigodne darove.

Po riječima predsjednika BK Mostar Tonija Zorića, želja im je bila da, kao i prethodnih godina, unesu malo blagdanskoga ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike.

– Ovo nam je jedna od najdražih biciklijada u godini koju svi željno očekujemo i kojoj se radujemo – kazao je Zorić.
 


Vođa karavane Djedova Božićnjaka Mario istaknuo je kako je ova manifestacija postala tradicija i svake godine je sve veći broj sudionika.

Mnogi su po prvi puta sudjelovali u biciklijadi, a među njima je bio i Karlo Knezović

„Ovdje sam zbog vožnje bicikla“, kazao je jedan od najmlađih Djeda Božićnjaka u Mostaru.

Uz povike ”Ho-ho-ho” omiljeni likovi iz božićnih i novogodišnjih priča na biciklima su uz dijeljenje darova prošli od Zimskog grada Winterville, Lenjinovom šetnicom do Španjolskog trga, ulicom Hrvatskih branitelja/Bulevarom narodne revolucije, Lučkim mostom, Ulicom Maršala Tita, Carinskim mostom do Hotela Ero, ulicom Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, ulicom Kralja Tomislava do Spajalice, od Spajalice ulicom Kralja Petra Krešimira 4 do Zimskog grada Winterville gdje su nastavili druženje s građanima uz neizostavno fotografiranje.

Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.