Ove godine vrijeme je dopustilo članovima BBK Pakoštane da pokažu svoju stazu u Dragama u najboljem svijetlu, da natjecatelji u 9. kolu rekreativne XC Zimske lige Dalmacije dožive potpuni osjećaj koji ova staza pruža.
Antonio Barać iz Livna pobjednik je biciklističke utrke ... Antonio Barać dominirao cijelom utrkom ... nova pobjeda za Baraća ... bili su reki od naslova kada smo ukucali u Google tražilicu njegovo ime.
Hrvatski Biciklistički Savez na svojoj službenoj stranici objavio je da će održati proglašenje najboljih biciklista u 2018 sezoni. Proglašenje će se održati u u Zagrebu 01.03. 2019. u prostorijama Kraša, Ravnice 48; sa početkom u 16 sati.
Ruku na srce, svi mi koji smo iole povezani sa biciklizmom, imamo nezdravu opsesiju kada je u pitanju biciklistička oprema. Ormari su krcati biciklističkom opremom, al svejedno i dalje ih kupujemo, buljimo u njih u trgovinama, zamišljamo se kako vozimo u toj opremi, pa nerijetko i analiziramo što se može…
U globalnoj potrazi za novim biciklističkim destinacijama te praćenjem utrke “Tour of Croatia”, ekipa svjetski poznatog specijaliziranog biciklističkog časopisa “Cyclist” oduševila se prizorima Makarske rivijere i samog uspona na Sv. Juru. Zbog toga je “Cyclist u “prime” dijelu svog časopisa te naslovnici prezentirao iskustvo uspona na Sv. Juru te očaravajući krajobraz…
Nedeljno jutro osvanulo je hladno, s naoblakom i prijetnjom kiše da pokvari nadolazeću utrku. Brojka od 106 prijavljenih na Štoperici, u ovaj praznični termin iznanadila je organizatore, koji su bili i više nego zadovoljni.

Generator SNOW

Snježna ludnica ponovno u najvišem gradu Hrvatske.
Danas završava kampanja Biciklom na posao i Advent 2018, međutim iz Sindikata biciklista pozivaju građane da i dalje koriste bicikl, javni prijevoz ili pješače kako ne bi bili sudionici prometnih gužvi na zagrebačkim cestama.
Jednoga maloljetnika i 28-godišnjaka uhitila je policija u Slavonskom Brodu zbog sumnje da su na području tog grada ukrali ukupno 18 bicikala, odnosno da ih je ovaj mlađi krao, a stariji preuzimao i prodavao, dok je policija pronašla četiri ukradena bicikla koje će vratiti vlasnicima. 
Stranica 1 od 14

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.