Hrvatska

ZLIKovci idu u 12. sezonu

ZLIK ili Zimska liga Istre i Kvarnera već je u 12. sezoni! Ove godine, liga ide sa osam utrka, od kojih se sedam održava u Hrvatskoj i jedna u Sloveniji. Ovogodišnji start bit će 18. studenog, a finale 17. ožujka, tri utrke će se voziti ove godine i pet početkom iduće godine.

2018

- 18. studenog, utrka će se održati u Pazinu
- 2. prosinca utrka se održavana slovenskom tlu, a domaćin će biti Kočevje
- 16. prosinca u Puli će se loviti toplo vrijeme

2019

- prva utrka u novoj godini bit će 13. siječnja u Rijeci
- peta utrka na kalendaru bit će 27. siječnja u Poreču
- Novigrad će domaćin utrke 10. veljače
- 24. veljače utrka će se održati u Buzetu

Veliko finale i osma utrka sezone održati će se 17. ožujka na Grobniku.

Sve nove informacije možete pronaći na službenom FB profilu Giant MTB ZLIK.

Foto: Marjan Tancik
Izvor: MTB.si
  

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.