Tri dana nakon što je pobijedio na utrci "Giro dell’Emilia", Primož Roglič sprintom do cilja osigurao je pobjedu na utrci Tre Valli Varesine.
U nedelju je završilo 63. izdanje Utrke u Slovačkoj, sa četvrtom etapom koja se vozila do cilja u Senici.
Međunarodna biciklistička federacija ažurirala je ljestvicu i na samom vrhu našao se Slovenac Primož Roglič koji je uvjerljivo rangiran u samom vrhu "Svjetskog ranga". Također visoko kotira i njegov sunarodnjak Tadej Pogačar.
Slovenska brdska biciklistica Blaža Pintarič, napravila je izniman uspjeh na MTB Svjetskom prvenstvu u maratonu kada je zaostala samo iza Francuskinje Ferranda Prevotova, te tako osigurala srebrenu medalju na ovoj velikoj utrci.
UAE Team Emirates objavio je da će sudjelovati na Clasica San Sebastian utrci (WT), koja započinje u subotu, sa dobrim popisom vozača iz šest nacija.
UAE Team Emirates će poslati sedam svojih vozača da sudjeluju u drugom izdanju "Adriatica Ionica" UCI 2.1 utrke, koja traje od 24. do 28. srpnja/jula.
Ljubljana je najavljena kao sljedeći domaćin Velo-city događaja, ali tek za 2020 godinu jer ove godine planirano je da se događaj održi u Dublinu.
Diego Ulissi (UAE Team Emirates) lako je obranio ukupnu prednost na vrlo uzbudljivoj posljednjoj etapi 26. izdanja utrke "Tour of Slovenia" i tako ostvario svoju drugu pobjedu na ovoj utrci. Talijan Giacomo Nizzolo (Dimension Data) pobijedio je u posljednjoj etapi - prešao je cilj u Novom mestu ispred slovenskog favorita…
Kraljevska etapa 26. izdanja utrke "Tour of Slovenia" donijela je bitku za konačnog pobjednika i nositelja zelenog dresa vođe utrke. Sada možemo reći da je talijanski vozač Diego Ulissi (UAE Team Emirates) po drugi put u karijeri pobijedio u Sloveniji (nakon 2011).
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.