UAE Team Emirates objavio je da će sudjelovati na Clasica San Sebastian utrci (WT), koja započinje u subotu, sa dobrim popisom vozača iz šest nacija.
UAE Team Emirates će poslati sedam svojih vozača da sudjeluju u drugom izdanju "Adriatica Ionica" UCI 2.1 utrke, koja traje od 24. do 28. srpnja/jula.
Ljubljana je najavljena kao sljedeći domaćin Velo-city događaja, ali tek za 2020 godinu jer ove godine planirano je da se događaj održi u Dublinu.
Diego Ulissi (UAE Team Emirates) lako je obranio ukupnu prednost na vrlo uzbudljivoj posljednjoj etapi 26. izdanja utrke "Tour of Slovenia" i tako ostvario svoju drugu pobjedu na ovoj utrci. Talijan Giacomo Nizzolo (Dimension Data) pobijedio je u posljednjoj etapi - prešao je cilj u Novom mestu ispred slovenskog favorita…
Kraljevska etapa 26. izdanja utrke "Tour of Slovenia" donijela je bitku za konačnog pobjednika i nositelja zelenog dresa vođe utrke. Sada možemo reći da je talijanski vozač Diego Ulissi (UAE Team Emirates) po drugi put u karijeri pobijedio u Sloveniji (nakon 2011).
"Luka Mezgec (Mitchelton - Scott) završio je na prvom mjestu, Grega Bole (Bahrein-Merida) je drugi!", vikao je voditelj na završnici druge etape u Celju. Druga etapa 26. izdanja utrke "Tour of Slovenia" završila je fantastičnim rezultatom za domaće navijače, ali neposredno prije toga bili smo svjedoci prave drame na ulicama…
Najbolji sprinter na Giro d'Italia pokazao je svoju snagu u početnoj etapi 26. izdanja utrke Tour of Slovenia. Pascal Ackermann (BORA - hansgrohe) bio je prvi favorit za sprintove, ali nije baš sve išlo po planu nakon što je Slovenac Luka Mezgec (Mitchelton - Scott) rano krenuo u napad.
Dvodnevni događaj u BMX Parku Ljubljana završio je spektakularnim finalom elite vozača, s jakim vozačima iz Njemačke, Italije i Danske koji su se borili za vrhunsku čast. Slovenci su dominirali mlađim kategorijama i pokazali veliki potencijal za budućnost. Bilo je ukupno 112 biciklista iz Austrije, Australije, Danske, Italije, Njemačke, Mađarske…
Australski tim Mitchelton – Scott je poslao je novu postavu za nadolazeću utrku kroz Sloveniju "Tour of Slovenija". Po prvi put na slovenskim cestama nastupiti će i kolumbijska zvijezda Esteban Chaves. Luka Mezgec, također je potvrđen za nastup na ovoj utrci.
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.