Slovenija

Svjetski kup se vraća u Maribor!

Svjetski kup u brdskom biciklizmu se u 2019. sezoni vraća u Sloveniju! Utrke će početi 27. i 28. travnja u Mariboru sa spustom (DH) na Pohorju.

27./28. april/travanj - Maribor, Slovenija – DHI
18./19. maj/svibanj - Albstadt, Njemačka – XCO
25./26. maj/svibanj - Nove Mesto na Morave, Češka – XCO
1./2. juni/lipanj - Fort William, V. Britanija – DHI
8./9. juni/lipanj - Leogang, Austrija – DHI
6./7. juli/srpanj - Vallnord, Andora - XCO/DHI
13./14. juli/srpanj - Les Gets, Francuska - XCO, DHI
3./4. august/kolovoz - Val di Sole, Italija - XCO, DHI
10./11. august/kolovoz - Lenzerheide, Švicarska - XCO, DHI
7./8. septembar/rujan - Snowshoe, ZDA - XCO/DHI

Svjetski kup će se, kako je najavljeno ranije, održavati od 21. kolovoza do 1. rujna u Mont Sainte Anne u Kanadi.

Neslužbeno smo saznali da će Maribor u 2020.sezoni ponovo biti domaćin utrke Svjetskog kupa za 2019. i 2020. godinu, tako će se utrka u Lošinju ponovo naći na kalendaru Svjetskog kupa. Kalendar Svjetskog kupa za 2019. i 2020. godinu uskoro bi trebao biti objavljen od strane UCI-a.

Fotografija: Klemen Humar

Izvor: www.mtb.si 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.