Slovenija

SloXcup 2019: Osam utrka + jedan pokal mladih

Ispred nas je još jedna sezona u Slovenskog kupa u krosu pod imenom SloXcup. Zadovoljstvo nam je najaviti kalendar serija za četvrtu sezonu 2019. godine.

Točnije, SloXcup serije donijet će osam utrka i još jedan pokal mladih pod imenom SloX4fun.

Nakon dugo vremena, Nacionalno prvenstvo održat će se 25. lipnja/juni u Ravne na Koroškem, gdje su posljednjih nekoliko godina od organiziranih međunarodnih događaja, organizirane samo utrke kupa mladih.
 


Imati ćemo četiri UCI utrke prve kategorije: Griči u Vrtojbi, koje ponovno krajem ožujka otvaraju seriju utrka, Kamnik, Kočevje i Samobor. Od ostalih utrka održati će se utrka C2 kategorije na Završnici, a može se računati na Črni vrh iznad Idrije i na novoj lokaciji na Kupi.

Na Kopahu će se održati finale za sve kategorije, osim mladih, koji će ponovno 6. listopada/oktobra imati tradicionalni završetak u Mengešu.
 

SloXcup 2019.

23. mart/ožujak - Griči XCO, Vrtojba (C1)
14. april/travanj - XCO Završnica (C2)
12. maj/svibanj - XCO Kamnik (C1)
2. juni/lipanj - XC Kočevje (C1)
16. juni/lipanj - XCO Samobor, Hrvatska (C1)
25. juni/lipanj - XC Ravne (DP)
30. juli/srpanj - XC Črni Vrh
8. septembar/rujan - XC Kope
6. oktobar/listopad - XC Mengeš (pokal mladih/SloX4fun)

Izvor: Prijavim.se 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.