Slovenija

Tim iz Ljubljane predstavio je dresove i sponzore

Ljubljana Gusto Santic. Tako će se u 2019. sezoni zvati kontinentalna ekipa koja je u prošloj sezoni iznjedrila trojicu najuspješnijih biciklista.

Prošle godine tim je bio poznat pod imenom Ljubljana Gusto Xaurum. Biciklisti su prošle godine bili izuzetno uspješni. Tadej Pogačar, koji je postigao izuzetan uspjeh u dresu ekipe i dresu reprezentacije, ove godine postao je član World Tour tima "UAE Team Emirates". Žiga Jerman također je otišao u inozemstvo. Pridružio se Francuskoj kontinentalnoj ekipi, odnosno podružnici World Tour tima FDJ.
 


Izidor Penko završio je svoju karijeru. Tomaž Poljanec, koji je do sada vodio ekipu i donosio sponzore iz inozemstva, ojačao je tim s nekim strancima, a da li će tim biti jako kao prošle godine ostaje nam da vidimo. Zasigurno je da je ljestvica u prošloj 2018. godini dignuta visoko. Ove godine tim će se sastojati od novog pojačanja i to: Rok Korošec, Žiga Ručigaj, Matic Grošelj, Tilen Finkšt, Anže Skok, Luka Vrhovnik, Aljaž Prah, Timothy Guy, Benjamin Hill, Viktor Potočki, Peng Yuang Tang, Huang Wen Chung i Takeaki Amezawa.

Nakon što se Xaurum povukao, ekipa u novoj 2019 godini nosi ime Ljubljana Gusto Santic. Gusto je sponzor koju je ekipu opremio sa bicikalima, a Santic s dresovima i opremom. Dresovi - bit će vrlo slični prošlogodišnjim - može se vidjeti da će na dresovima biti novih sponzora. Među ostalim, Bryton, NamedSport i Control Bike Tech su glavni sponzori i ovi će logotipi biti i na poleđini hlača. Na hlačama također ostaju natpisi Ljubljana i Gusto. Glavni vozač tima bit će Rok Korošec, koji se vratio iz Austrije. Tim je također pozdravio sve obožavatelje i poželio im sretne blagdane i praznike prigodnim video snimkom. Vozači su izrazili svoje pozdrave na različitim jezicima, tako da je ekipa pokazala koliko je zapravo međunarodna.

Izvor: bicikel.com

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.