Toni Zorić

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!
Adresa internetske stranice: http://https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ciklo Centar je otvorio vrata najveće poslovnice bicikla i opreme u Bosni i Hercegovini, te ih od danas možete posjetiti na lokaciji Kolodvorska 12; Sarajevo.

Proteklog vikenda održano je XCO Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine za 2019. godinu na kojoj su naslove najboljih ponovno obranili Lejla Tanović i Ivan Širić.

Chris Froome službeno je proglašen pobjednikom utrke Vuelta a Espana 2011. nakon što je Juan Jose Cobo potvrđena zabrana zbog korištenja nedozvoljenih sredstava. Napomenimo, Frome je 2011.izdanje Vuelta utrke završio na drugom mjestu.

Rohan Dennis (Bahrein-Merida) napustio je Tour de France 2019 na 12.etapi koja se vozila od Toulousea do Bagnères-de-Bigorre.

Četvrtak, 18 Srpanj 2019 14:46

Jan Polanc nastupa na Adriatica Ionica

UAE Team Emirates će poslati sedam svojih vozača da sudjeluju u drugom izdanju "Adriatica Ionica" UCI 2.1 utrke, koja traje od 24. do 28. srpnja/jula.

Stranica 1 od 167

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.