Nizozemac je Nacionalni prvak u ciklokrosu, na MTB-u, cesti i nastojati će debitirati na svom dugo očekivanom Proljetnom klasiku u 2019 godini.
U nedjelju Tom Dumoulin, bacio je svoju kazetu u krug Giro d'Italia, najavljujući da će ciljati na pobjedu prvog Grand Toura u 2019 godini, umjesto na Tour de France kako su glasine najavljivale.
Sky je jutros najavio da će vlasništvo i sponzorstvo Team Sky-a završiti sa danom 31. prosinca/decembra 2019. To znači da će sljedeća godina biti posljednja godina u kojoj će ekipa voziti pod imenom Team Sky.
Nova sezona za UAE Team Emirates počinje sa trening kampom koji traje od danas do 21. prosinca/decembra u Španjolskoj. Svih 29 biciklista će biti prisutno na trening kampu i vrijedno će trenirati za 2019. sezonu.
Benediction Cycling Team postao je prvi UCI registrirani tim u Ruandi nakon što je ekipa transformirana s klupskog programa na kontinentalu razinu. Vlasnici tima Felix Sempoma i Benoit Munyakindi registraciju su izvršili prošlog tjedna.
Nairo Quintana je rekao da mu se ne sviđa ideja da Movistar ima tri lidera na Grand Tour utrkama, kao što je bio slučaj ove godine na Tour de Franceu.
Trostruki svjetski prvak u cyclocross disciplini Zdenek Stybar je objavio da će ove zime sudjelovati u nekoliko utrka u ovoj disciplini.
Mark Renshaw (Dimension Data) će propustiti početak sezone nakon što ga je udarilo auto za vrijeme treninga blizu svog doma u Bathurstu u Australiji.
Vozači Ag2r La Mondialea uživaju u zimskim sportovima u francuskim Alpama, gdje se održava kamp u sklopu priprema za nadolazeću sezonu.
Stranica 1 od 30

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.