Tour de France je predstavio rutu za 107. izdanje utrke, a Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step) se već raduje startu kao i ostali junaci pelotona.
Organizatori Tour de Francea objavili su kompletnu rutu za izdanje 2020. pred oko 4.000 gledatelja, uključujući i zvučna imena iz pelotona.
Chris Froome je ponovno na biciklu nakon 14 tjedana pauze koja je uslijedila poslije užasnog pada na kronometru Critérium du Dauphiné.
Rohan Dennis, svjetski prvak u kronometru, napustio je Bahrein-Meridu nakon što je tim sa njim raskinuo ugovor.
"Kiša, kiša, kiša" bila je glavna tema na Svjetskom prvenstvu 2019. koje se održavalo u Yorkshireu u Velikoj Britaniji, s jakom kišom i poplavama koje su obilježile brojne događaje, uključujući i finalnu utrku - Elite mušku cestovnu utrku koja se po rasporedu održala u nedjelju.
Rohan Dennis obranio je danas svoju krunu najboljeg kronometraša na svijetu, kada je nadvladao 19-godišnjeg Remca Evenepoela odličnom vožnjom u Yorkshireu.
Svjetski prvak u brdskom biciklizmu Nino Schurter vjerojatno će se suočiti s ukorom nakon objave fotografije na kojoj se vidi, spuštenih hlača, ispred Bijele kuće.
Nadamo se da će video raditi i neće biti prekida, sa UCI XCM Svjetskog prvenstva za 2019. godinu koje se odvija u Švicarskoj, a prenosi se uživo.
Od ikonskih padina Nacionalnog parka "Table Mountain" do raskošog Val de Vie Estate, ruta sedamnaestog izdanja Cape Epic utrke bit će izazov za sve i nagraditi one koji su se pripremili dokazanim partnerstvom, tehničkim vještinama, kondicijom i mentalnom hrabrošću. Samo će istinski vrijedni vozači vidjeti njihova imena uklesana u Knjizi…
Stranica 1 od 43

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.