Svijet

Richezea na treningu udario automobil

Lead-out vozač Deckeuninck-QuickStep momčadi, Max Richeze, ozljeđen je tijekom treninga u rodnoj Argentini gdje se priprema za otvaranje sezone na Vuelta a San Juan.

Biciklistu je udario automobil sa stražnje strane, a Richeze svjestan da su posljedice mogle biti znatno veće kratko je prokomentirao za Cicilismo Internacional što se zapravo dogodilo.

„Vozio sam vrlo blizu ruba cesti i ne znam zašto, ali palo mi je na pamet da se okrenem i pogledam iza sebe što se zbiva u prometu. Vidio sam da mi se automobil približava i da će me udariti. Žena koja je upravljala vozilom tvrdi kako je razlog nesreće bio loš pritisak u gumama. Da nisam na vrijeme vidio auto i pomakao se u stranu koliko sam mogao, posljedice bi bile znatno gore.“

Na kraju, Richeze je zadobio nekoliko ogrebotina i ozljedu koljena čiji je stupanj još uvijek neutvrđen.

„Nisam siguran što je s koljenom. Sutra idem na rendgensko snimanje, a iskreno pomalo sam zabrinut jer je noga dosta natečena.“

Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.