Svijet

Stages Cycling novi službeni dobavljač tima "UAE Emirates"

UAE Team Emirates je poželio toplu dobrodošlicu svom novom tehničkom partneru: Stage Cycling, koji će biti službeni dobavljač tima kada su u pitanju mjerači snage i biciklistička računala.

Počevši od 2019. godine, svi Colnago bicikli u timu Ujedinjenih Arapskih Emirata bit će opremljeni vrhunskim proizvodima ove američke tvrtke, ujedno nudeći timskim vozačima i tehničarima vrhunske sustavne obuke. Aru, Gaviria, Martin i svi njihovi suvozači biti će opremljeni Stage Gen 3 Campagnolo Super Record 12sp mjeračima snage i Stage Dash M50 i L50 GPS biciklističkim računalima.
 


Joxean Matxin, generalni direktor UAE Team Emirates, izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom. "Stages je partner na najvišem nivou koji će nam omogućiti da koristimo visokokvalitetne instrumente u apsolutno relevantnoj oblasti. U stvari, od suštinskog je značaja pratiti performanse vozača tijekom njihovih napora, a Stages će nam pružiti neophodnu preciznost kada su u pitanju mjerenja snage, kao i njihovi ciklokompijuteri koji su poznati po svojoj maloj težini, što je veoma važan parametar.
 

 


"Imamo dugu i uspješnu povijest rada s vrhunskim profesionalcima u svakoj disciplini biciklizma", rekao je Pat Warner, potpredsjednik Stagesa. "Dubina talenta i organizacije u UAE Emirates timu je uistinu svjetske klase i partnerstvo na dvije godine omogućava Stages-u izvanrednu priliku da radi u dogovoru sa vrhunskim sprinterima, penjačima i natjecateljima na World Tour utrkama."

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.