BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedjelja, 22 Rujan 2019 11:06

Prijenos uživo: UCI XCM Svjetsko prvenstvo

Nadamo se da će video raditi i neće biti prekida, sa UCI XCM Svjetskog prvenstva za 2019. godinu koje se odvija u Švicarskoj, a prenosi se uživo.

Ponedjeljak, 09 Rujan 2019 10:41

Predstavljene rute Absa Cape Epic 2020.

Od ikonskih padina Nacionalnog parka "Table Mountain" do raskošog Val de Vie Estate, ruta sedamnaestog izdanja Cape Epic utrke bit će izazov za sve i nagraditi one koji su se pripremili dokazanim partnerstvom, tehničkim vještinama, kondicijom i mentalnom hrabrošću. Samo će istinski vrijedni vozači vidjeti njihova imena uklesana u Knjizi legendi.

Upravo je  završio 28. po redu Eurobike sajam koji je po službenim podacima organizaotra posjetilo preko 39.834 trgovaca i 21.240 posjetitelja sajma, odnosno ljubitelja bicikla i biciklističke opreme iz 99 zemalja. Top teme ovogodišnjeg sajma bile su: gradska mobilnost i umrežavanje.

Grad Mostar ugostit će cestovnu utrku "Hercegovina Classic", odnosno Državno prvenstvo u cestovnom usponu koje će se održati u subotu 28. rujna.

Trek je gotovo cijele godine najavljivao svoj najnoviji natjecateljski bicikl s potpunom suspenzijom, te nas zadirkivao sa testnim modelom na utrkama Svjetskog kupa.

Stranica 1 od 30

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.