Mirela Čučak

Mirela Čučak

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Jeste li se ikad zapitali kako je voziti tisuće kilometara, naučiti novu vještinu na brdskom biciklu ili se pak popeti na planinu Everest?

U periodu od 13.6. do 16.6. održana je međunarodna biciklistička turističko-sportska manifestacija "B-HARD Ultra Race & Brevet", u okviru projekta pod nazivom "B-HARD", koji ima za cilj kreiranje nove turističke ponude Banja Luke i Bosne i Hercegovine, kao i popularizaciju cikloturizma i biciklizma uopšte.

Shimano će kombinirati Di2 tehnologiju i cestovnu tehnologiju s izdavanjem novog firmwarea koji će omogućiti da e-bicikli budu kompatibilni s Di2 elektroničkim gumbima za izmjenu brzina, a koji će se koristiti za izmjenu brzina na SHIMANO STEPS e-bike pogonskom sustavu.

Telekomunikacijska tvrtka Sky iz Velike Britanije povlači se iz biciklizma i ukida svoju podršku Timu Sky krajem 2019. godine, timu koji je dominirao na šest od posljednjih sedam izdanja "Tour de France".

U posljednje vrijeme čini se da u biciklističkim krugovima vlada opsesija po pitanju maksimalne snage, odnosno pedaliranja na maksimalnim watima, kao da se biciklizam samo sastoji od izvođenja maksimalnih napora na utrkama ili vožnji lokalnog kluba. Ono što vozači zaboravljaju je da je sve u vremenu provedenom na treningu i konstantnosti u treninzima da bi došli do vrha.

Stranica 1 od 4

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.