Jučer je u Novom Mestu održana službena prezentacija kontinentalnog tima Adria Mobil Cycling, koja se ovoga puta održala u novom Olimpijskom centru za trening koji uključuje i unutarnju stazu. Bitno je spomenuti da se prezentacija održala u društvu Juniorskih selekcija tima!

Novi vozač tima pridružit će se Dakotahu Nortonu i Jure Žabjeku na ovogodišnjem Svjetskom kupu.

Odluka da ne starta na trećoj etapi utrke Tour Colombia donesena je između sprintera UAE Team Emirates tima, Fernanda Gaviria, koji ima infekciju virusnih respiratornih organa i medicinskog osoblja tima.

Valentinovo je stiglo i mnogi od vas planiraju današnji dan već neko vrijeme. Ako je vaš posebni netko biciklist, postoje određene stvari koje ćete željeti imati na umu prije planiranja romantičnih trenutaka. Iako partnera želite impresionirati na ovaj datum, postoje određene okolnosti koje odgovaraju većini biciklista bolje od drugih.

UAE tima Emirates tim nastavlja svoju sezonu utrka na Bliskom istoku sa nastupom na utrci Tour of Oman. Utrka je kategorija UCI 2.1. i traje od 16. do 21. veljače/februara 2019.

Garmin je napravio korak naprijed kako bi doživljaj unutarnjeg treninga postao još zanimljiviji.

Ove godine vrijeme je dopustilo članovima BBK Pakoštane da pokažu svoju stazu u Dragama u najboljem svijetlu, da natjecatelji u 9. kolu rekreativne XC Zimske lige Dalmacije dožive potpuni osjećaj koji ova staza pruža.

Britanac otvara svoju sezonu ovoga tjedna na Tour Colombia.

Hello my name is Stela ... oh Bože, moram se preorijentirati, ne pišem na britanski časopis.

Stranica 1 od 150

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.