John Degenkolb pridružit će se timu Lotto-Soudal sljedeće sezone.

Jedna od tri kontaktne točke na biciklu (sjedalo i upravljač su ostale dvije), pedale su zasigurno najvažnije. Sva snaga proizvedena od vaših nogu prenosi se preko pedala.

Tim INEOS objavio je ekipu za Vuelta a Espana koja započinje u subotu (24. kolovoza) sa startom u Torrevieji.

Magnet je ultralagani ultimativni model sjedala, specifičan za TT/Triathlon vrstu biciklizma.


Biciklistički klub Tuzla u saradnji sa partnerima i ove godine organizuje Tuzlansku Biciklijadu, koja će po osmi put okupiti zaljubljenike u bicikle, rekreaciju, sport i zabav

Giant ove godine proširuje svoju liniju električnih bicikla s potpuno novom Reign E+, MTB strojem s potpunom suspenzijom za agresivne staze i enduro vožnju.

Kad ste na nekoj napornoj, dugoj vožnji, ne želite da ostanete bez "goriva" i pretrpite energetsku krizu. Zbog toga uvijek ćete željeti imati malo goriva pri ruci.

Iako su mnogi upravo zbog Ćire u naslovu kliknuli članak zapravo ne radi se o onom pravom Ćiri koji je huktao na pomenutoj dionici.

Nakon osmogodišnjeg putovanja, Team Sunweb i Tom Dumoulin kreću zasebnim putevima na kraju 2019. sezone.

Stranica 1 od 194

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.