Zanimljivosti

VIDEO: Lopov pokušao ukrasti bicikl ispred policijske postaje

Krađa bicikla nikada nije dobar ni pametan potez, a kada to biva ispred policijske postaje, to je potez koji je ravan katastrofi.

Ne znamo točno što se vrtilo u glavi nepoznatog kriminalca i doista zvuči kao nevjerovatna priča, ali upravo to se dogodilo u Gladstone (Oregon) ispred policijske postaje.
 


Ovaj pokušaj krađe snimljen je policijskom kamerom, a snimak je policija pustila da kruži internetom. Video prikazuje maskiranu nepoznatu osobu kako prilazi biciklu sa makazama za presjecanje kabla kojim je bicikl vezan. Policijski službenik nakon što je na kameri primjetio kriminalca izalazi iz postaje i hvata ga u zločinu. Policajac je kriminalca najprije grunuo uz zid kako bi ga zaustavio u pokušaju bijega, a zatim i uperio u njega električni pištolj kako bi ga uhitio.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.