Vijesti

Contadorova momčad predstavila nove dresove

Kontinentalna ekipa Kometa Cycling, koju vodi fondacija Alberta Contadora, predstavila je dresove za nadolazeću sezonu.

Juniorska i U23 momčad nosit će opremu koju proizvodi tvrtka Gobik. Gornji dio kojim dominira crna boja s bijelim rukavima je Invincible model, dok je bib iz Absolute asortimana.

„U Kometi imaju vrlo jasne ciljeve, a to je bio ključni detalj u našoj suradnji,“ rekao je Alberto Garcia, CEO Gobik tvrtke.

„2019. je godina u kojoj ulazimo u svijet cestovnog biciklizma, tako da smo htjeli napraviti okružje sa španjolskim timovima. Vjerujem kako naši kupci žele vidjeti svoj brend na pobjedničkim postoljima u profesionalnom svijetu.“

Fran Contador, menadžer fondacije Contador, rekao je kako organizacije dijele slične vrijednosti te vjeruje da će suradnja biti uspješna.

„Gobik iz dana u dan pokazuje kako uživa u onome što radi. Veliku pažnju posvećuju detaljima, veliku strast unose u posao koji rade te to u konačnici rezultira visoko kvalitetnim proizvodima koji zadovoljavaju i najzahtjevnije potrošače.“

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.