Vijesti

Specialized: Obavijest o opozivu

Specialized je upravo na svojim stranicama izdao obavijest o dobrovoljnom opozivu obujmica koje dolaze ugrađene na cijevima vilice na odabranim Roubaix, Ruby, Diverge i Sirrus biciklima koji su prodavani u razdoblju od 2016 do 2018 godine. Obujmica može biti osjetljiva na pucanje pod stresom uslijed korozije, što može rezultirati iznenadnim gubitkom kontrole upravljanja.

Donosimo spisak pogođenih bicikla:
 


"Provodimo dobrovoljni opoziv obujmice cijevi vilice na ranije navedenim biciklima, zamjenjujemo ih novim, poboljšanim koje će, značajno poboljšati otpornost obujmice na pucanje pod naponom uslijed korozije. O ovome smo izvijestili Komisiju za sigurnost potrošačkih proizvoda SAD-a (CPSC) i blisko surađujemo s njima u priopćenjima za medije u kojim se najavljuje opoziv", izjavili Jon Goulet (Director, Global Quality and Rider Care u Specializedu).

"Ispričavamo se zbog ove neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju", dodao je.
 


Ono što traže od svojih potrošača/vozača, jeste da odmah prestanite voziti svoj bicikl i posjetite svog lokalnog ovlaštenog Specialized trgovca kako biste ugradili novu obujmicu cijevi vilice, bez ikakvih troškova.

Pismo u cijelosti možete skinuti u privitku DOLJE.

 

Označeno u
Dijeli članak
Preuzimanje priloga:

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.