Kad se većina brendova kladi i ulaže u sve veću i veću svestranost brdskih bicikala, prateći trendove na tržištu i konkurenciji, Trek je javnosti predstavio svoj model Supercaliber, MTB s dvije suspenzije, vrlo specifičan za XCO i s jedinstvenim damping sustavom.
Nakon 12 godina s Trekom, Emily Batty u 2021. natjecati će se s novim kanadskim timom o kojem još uvijek malo znamo, ali ono što znamo je da će voziti brdske bicikle brenda Canyon.
Još jedan dan, još jedan proizvođač i još jedno ulaganje u e-Bicikle. Ovaj put je na redu Bianchi i njegova je predanost vrlo jasna.
BH iLynx Race Carbon očarava svojom geometrijom, lakoćom, krutošću, dizajnom, senzacionalnošću ... zapravo, niti jedan e-bicikl se nikada nije toliko približio u osjećajima vožnje svom tradicionalnom kolegi - Lynx Race EVO.
Najnoviji "Hotwalk Carbon" bicikl kojeg je jučer predstavio Specialized ima karbonski okvir, karbonsku vilicu, karbonske kotače i karbonski upravljač.
Model Revolt prvi put se na tržištu pojavio 2018. godine kao spoj TCX ciklokros i Defy cestovnog modela.
Chisel glasi za brzi XC bicikl, koji teži vrlo malo i cjenovno je jako pristupačan. Što više možete tražiti od brdskog bicikla?
S novim Specialized S-Works Tarmac SL7, ova tvrtka s novim cestovnim biciklom govori vam da sve možete imati.
Orbea je upravo predstavio nadograđenu vreziju svog vodećeg brdskog bicikla, Orbea Oiz 2021 a mi vam donosimo prve dojmove.
Stranica 1 od 12

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.