Bicikli

Bianchi predstavio svoju novu paletu e-bicikala

Još jedan dan, još jedan proizvođač i još jedno ulaganje u e-Bicikle. Ovaj put je na redu Bianchi i njegova je predanost vrlo jasna.

Električni bicikli za sve segmente: grad, turizam i odlazak u planine (MTB).
 


Italijane već odavno prati reputacija odličnih bicikli i zasigurno to svi znate i ne moramo posebno naglašavati. Bianchi je jedan od onih brendova čiji je identitet jasan, čak imaju i svoju istoimenu boju. Ovaj tjedan predstavili su svoju novu kolekciju e-Bicikli i, iskreno govoreći, prilično su originalni i privlače pažnju.

Ovi novi električni bicikli dio su njihovog E-Omnia asortimana, svi s električnim motorima, ali ovdje su kako bi pokrili još veći spektar električne mobilnosti, koji je enormno narastao posljednjih godina.
 


Vrlo svestran asortiman koji se može pohvaliti vlastitom definicijom: C-Type - za grad; T-Type - za duge vožnje i svestraniji biciklizam; i X-Type - brdski biciklizam.

Svi uključuju Bosch Performance CX motor, 85Nm, i izbor dvostrukog paketa baterija, 500 ili 625Wh (nadogradiv alternativnim baterijama). Svi također uključuju osvjetljenje, crveno stražnje svjetlo s 40 lumena i 500 metara dosega; i prednje svjetlo vidljivosti do 100 metara.

Sve ovo dolazi zaokruženo u kutnom okviru, što mu daje puno karaktera i vrlo estetske kontraste.
 


Prije svega, napomena: standardne značajke Bianchi e-Bicikli su relativne. To kažemo jer su istovremeno predstavili vrlo, vrlo cjelovit 3D prilagoditelj sklapanja vlastitog bicikla. Toliko su daleko otišli da više nije stvar samo u boji: čak možete odabrati i po vlastitom nahođenju prilagoditi pogonski sklop da biste se odlučili za sustav sa lanacom ili remenom. Ili čak dodati si ABS sustav kočenja.
 


Štoviše, zbrajajući sve mogućnosti, Bianchi tvrdi da postoji čak 8.500 različitih kombinacija ili konfiguracija. No da ne odemo predaleko, postoji i početni model. Krenimo korak po korak.
 


Počinjemo s C-Type modelom, čistim urbanim biciklom. Vrlo je prepoznatljiv u svom dizajnu okvira, bez gornje cijevi za lakšu upotrebu u gradu. Uz to, sadrži vrlo, vrlo robustan stražnji prtljažnik, koji bez problema podržava ugradnju torbi mnogih brendova. Također, početni model uključuje i parkirnu nožicu, prednji i stražnji blatobran, disk kočnice i prednju vilicu. Kao što smo kazali, ne dajemo više detalja jer je bicikl u potpunosti prilagodljiv i sve je moguće mjenjati.

T-Type nudi bicikl koji dolazi u dvije opcije ili hardtail ili s dvije suspenzije te ga stoga nalazimo pogodnnim za sve vrste terena. Deblji obodi kotača i šire gume, sa standardnom RockShox opremom. Ima više građu brdskog bicikla, ali i dalje zadržava prtljažnik i rasvjetu kako bi dao do znanja da su mu ipak druge namjene. Također, uključeni su blatobrani, kao i disk kočnice sa diskovima većim nego u prethodnog modela.

Na kraju, Bianchi E-Omnia X-Type ima isti okvir kao i T-Type, ali s nekim manjim izmjenama. Uz to, Kenda gume daju do znanja da je riječ o čistom brdskom biciklu, što se također odražava u svim dodatnim zaštitama, posebno na donjoj strani donje cijevi okvira. Stražnji blatobrani i veći lančanici u konfiguraciji kasete.

Ukratko, polazimo od ovoga:

  • Bianchi C-Type: od 3.320,00 €
  • Bianchi T-Type: od 3.370,00 €
  • Bianchi X-Type: od 3.450,00 €

A odavde je, kako mi kažemo, sve moguće konfigurirati. Ne zaboravite da govorimo o najosnovnijem modelu koji dolazi po tim cijenama i da se cijene povećavaju s poboljšanjima koja se mogu dodati u procesu prilagodbe.

Za više informacija o biciklima, kao po pitanju nabavke ovih bicikli svakako kontaktirajte naše partnere M-Bike Shop i ExtremeShop Split.
 

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.