Bicikli

E-bicikl na solarni pogon

Električnih bicikla u posljednje vrijeme sve je više ali novi proizvod iz Kvaernove tvornice u Kopenhagenu ističe se u dvije stvari – ima jedinstven dizajn te bateriju na solarni pogon.

Kvaern za 999 eura nudi prijevozno sredstvo s pedalama, te motor od 250W, koji omogućava postizanje brzine od oko 25 kilometara na sat za samo nekoliko sekundi. Integrirana baterija može potrajati skoro 50 kilometara pređene, a lako se puni.

Za one koji su potpuno ekološki osviješćeni Kvaern nudi i bateriju od 360wH, a koja se puni preko solarnog panela, te ovaj kombo može da se kupi za 449 evra.

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.