Bicikli

Lamborghini i Cervelo predstavili P5x

Cervelov P5x Di2 kronometraš nije bio dovoljno upečatljiv te su stoga u suradnji s Lamborghinijem napravili limited edition bicikl koji jednostavno mami poglede.

Proizvedeno je svega 25 primjeraka, a dizajn je rađen u Lamborghini Centro Stile laboratoriju. Rezultati su zaista fantastični, bicikl je sinonim za brzinu.

Cervelo je dobavljač bicikala za vozače Lamborghini Accademia-e, tako da suradnja između ova dva brenda nije došla potpuno neočekivano. Naravno, iz Lamborghinija su zaključili da će super-brzi bicikl biti savršenon dodatak u garaži njegovih vozača.

 Bicikl je predstavljen na Ženevskom sajmu automobila, uz Lamborghinijev novi Urus SUV, pa ako vam je potreban savršeni automobil za prijevoz ovog bicikla, problem je apsolutno riješen.

Samo 25 komada će biti proizvedeno, tako da budite brzi ukoliko želite postati vlasnik jednog. Cijena nije naznačena - naravno, sve je na upit...

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivan Cvitković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.