Galileo

Galileo

Sreću ne možeš kupiti ali možeš kupiti bicikl, to je dovoljno blizu.

 

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Absa Cape Epic s ponosom najavljuje obnovljeno partnerstvo s najvećom svjetskom platformom za treninge i utrke - Zwift. Napomenimo, ova uspješna veza se temelji od 2019. godine, a kroz suradnju se planira razvoj staza za brdske bicikliste na ovoj platformi.

Srijeda, 11 Prosinac 2019 11:34

Specialized Rime MTB cipele ponovo su sa nama

Prošlog mjeseca Specialized je pomalo tiho predstavio dvije potpuno redizajnirane verzije svojih cipela za brdski bicikl - Rime. S dva različita cjenovna ranga, čini nam se da Rime 1.0 i 2.0 nude mnogo dobrih karakteristika i predstavljaju izvrsne cipele za brdske bicikliste.

Peto uzastopno izdanje biciklističke utrke kroz Hrvatsku ove će se godine održati pod imenom "Cro Race" od 1. do 6. listopada, potvrdili su organizatori, tvrtka "Top Sport Events".

Više od 5.000 sudionika iz 40 zemalja ovog će vikenda u Bad Goisernu sudjelovati na najvećem MTB maratonu u Austriji - Salzkammergut Trophy.

Policija u Austriji uhitila je pripadnike jedne bande iz Bosne i Hercegovine koja je provaljivala u podrume i uglavnom krala bicikle koji su kasnije preprodavani u Banja Luci, priopćila je policije savezne pokrajine Gornje Austrije u ponedjeljak.

Stranica 1 od 32

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.