Širok, ali ne previše širok, lagan i udoban da udovolji i najzahtjevnije vozače.
Specialized Turbo Cotton gume su koje već neko vrijeme koristim i prvi komentar kolega prilikom postavljanja slike na društvene mreže bio je: Proizvod s reputacijom - brzo se kotrljaju, lako se probuše, isprazne vaš novčanik, ali izgledaju prokleto dobro tijekom tog procesa! No, jel sve ovo istinito?
Sena Technologies (Sjedinjene Države) - Sena Technologies, Inc., svjetski lider u Bluetooth® komunikacijskim rješenjima za Powersports i tržište sportova na otvorenom, upravo je predstavilo potpuno novu pametnu komunikacijsku biciklističku kacigu, model R1 EVO.
Giro Sport Design (USA) - Priopćenje za javnost: Za sve one cestovne biciklistice, kao i one "gravel" vozačice koje preferiraju i makadam, a koje traže kacigu koja kombinira prozračan dizajn s nešto dubljom pokrivenosti, zasigurno će pronaći riješenje u Giro Agilis kacigi s MIPS-om.
Endura FS260-Pro SL izuzetno je prozračna, s odličnom zaštitom od vjetra u prednjem dijelu, te s mnoštvom ostalih značajki, ali bez suvišnog uveličavanja. To je jednostavno odlilčan izbor jakne za loše vremenske uvijete.
Nakon dugo očekivanja testirali smo 13 brzinsku S-Ride M700 grupu za MTB. Prvi dojmovi pokazuju da je sustav impresivno napravljen i dobro osmišljen.
Prošlog mjeseca Specialized je pomalo tiho predstavio dvije potpuno redizajnirane verzije svojih cipela za brdski bicikl - Rime. S dva različita cjenovna ranga, čini nam se da Rime 1.0 i 2.0 nude mnogo dobrih karakteristika i predstavljaju izvrsne cipele za brdske bicikliste.
Salice Occhiali (Italija) - Nova kaciga koju je Salice dizajnirao i izgradio dobila je ime po povijesnom alpskom biciklističkom prijelazu: Gavia.
Ako ste u potrazi za dobrim i kvalitetnim biciklističkim dresom, ne tražite dalje. Već određeno vrijeme testiramo opremu koju smo naručili preko tvrtke Quest.hr i donosimo utiske.
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.