Oprema

Rapha  predstavila "potpuno redizajnirani" ženski bib uložak

Novi asortiman Rapha ženskih kratkih hlača ima potpuno obnovljeni uložak. Prema njihovim stručnjacima za odjeću, ovaj redizajn ih čini "najudobnijim dostupnim, bez obzira na to koliko daleko ili gdje vozite."

Redizajnirani ženski uložak je već tri godine u razvoju. Rapha se oslonila na povratne informacije od 38 žena koje su testirale uložak, od profesionalnih do rekreativnih vozača, koji su zajedno vozili više od 15.000 km. Početni dizajn i naknadnu izradu jastučića vodile su žene u Rapha HQ. Rani prototipovi su podvrgnuti iscrpnim kartografskim testovima kako bi se osigurala optimalna raspodjela pritiska.
 


Rapha je sada stvorila tri nove stilske ženske kratke hlače - "Souplesse Detachable" kratke hlače, ženske "Cargo" kratke hlače i ženske "Core Cargo" hlače - od kojih svake sadrže jastučiće s više debljina koji dolaze u dvije veličine, ovisno o veličini kratkih hlača i stilu vožnje.

Antibakterijski tretman pomaže u osiguravanju dugotrajnog komfora za kožu. U međuvremenu, besprijekorna izgradnja eliminira neudobnosti; i prethodno oblikovan oblik osigurava optimalnu potporu. Pjena koja se upotrebljava je dvostruke gustoće, s mekšom pjenom koja smanjiva pritisak naprijed, dok čvršća pjena podupire sjedne kosti.
 


Tijekom ovog trogodišnjeg projekta jedini je cilj bio poboljšati iskustvo vožnje za sve žene, fokusirajući se upravo na srce svakog para kratkih hlačica”, rekla je Maria Olsson, voditeljica dizajna u Rapha Racingu.

"Tijekom višestrukih testiranja i nošenja ovih uložaka, koje je vozilo 38 žena više od 15.000 km, nismo samo razvili koncept ženskog uloška, već smo ga definirali", dodala je.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.