Oprema

Selle Repente predstavlja Magnet, ultra lagano TT/Triatlonsko sjedalo

Magnet je ultralagani ultimativni model sjedala, specifičan za TT/Triathlon vrstu biciklizma.

Repente je kako ističe težinu ovog sjedala uspio smanjiti na nevjerojatnih 135 grama - stvorivši cijelu strukturu sjedala obradom putem posebnog "autoclave" postupka. Ovaj postupak osigurava kompaktniju i ujednačeniju teksturu karbonskih vlakana, ujedno i poboljšavajući mehanička svojstva materijala poput nijednog drugog postupka obrade.
 


Repente je, kako za railove, tako i za oblogu sjedala na svom modelu Magnet, odabrao jednosmjerna karbonska vlakna visokog modula.
 


Magnet je oblikovan da bude anatomski i ergonomski, kao i da se prilagođava ženskom obliku tijela. Široki središnji anatomski kanal jamči udobnost sjedenja, posebno u najaerodinamičnijem položaju kada širina vrha sjedala biciklisti pruža potrebnu potporu.
 


Magnet je na temelju provedenih ispitivanja posebno oblikovan kako bi se osigurala optimalna raspodjela težine na površini sjedala, te pomogla cirkulacija krvi u točkama pritiska i izbjegao neugodni osjećaj utrnuća.

Obloga sjedala je izrađena od EVA materijala visokih performansi srednje gustoće.
 

 


PU-pokrovni materijal spojen je s posebnim slojem koji omogućuje bolji grip na sjedalu, što opet u konačnici pomaže biciklisti da održi idealan sjedeći položaj (imate osjećaj kao da vas magnet drži tamo ...) čak i u uvjetima najvećeg napora, a istovremeno omogućava slobodu kretanja. Bočne površine koje su u kontaktu s bedrima su savršeno glatke.

Repente se posebno fokusirao na dizajn sjedala - uz svoj korporativni slogan "Biciklizam je umjetnost". Donji dio obloge sjedala ukrašen je reprodukcijom siluete biciklista u aerodinamičnom položaju.


  


Magnet se trenutno službeno isporučuje Španjolskom profesionalnom timu Caja Rural - Rga i ženskim elitnim timovima Wnt Rotor i BePink.

Dimenzije: 240 mm x 140 mm
Težina: 135 g.
Predložena cijena: 249 eura

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.