Oprema

Goodyear predstavio Eagle F1 gume za bicikl

Goodyear sa zadovoljstvom najavljuje širenje linije biciklističkih guma za cestovne bicikle predstavljanjem serije Ultra High-Performance guma.

Uz modele Eagle F1 i Eagle F1 SuperSport; razvijen je potpuno novi UHP raspon koji djeluje na najvišoj razini. Eagle F1 i Eagle F1 SuperSport dodatno poboljšavaju Goodyear-in nagrađivani asortiman vrhunskih biciklističkih guma Road, Transit, All-Terrain i Mountain na gotovo svim tržištima.
 


Goodyear Ultra High-Performance gume za cestovne bicikle predstavljene su na ovogodišnjem Eurobike sajmu u njemačkom Friedrichshafenu. Naše Ultra High-Performance gume optimiziraju mali otpor kotrljanja i nisku težinu uz poboljšanu upravljivost u suhim i vlažnim uvjetima, omogućujući vozačima postizanje sve veće razine performansi. Sačinjene od 2 modela s ukupno 8 specifikacija, UHP asortiman prikazuje naša najnovija dostignuća u materijalu i načinima izgradnje. Eagle F1 guma svestrana natjecateljska cestovna guma pruža svakodnevne performanse, dok je Eagle F1 SuperSport optimiziran za mali otpor kotrljanja i smanjenu težinu za cestovne utrke, kronometarske utrke i natjecanja u triatlonu.

 

 

I Eagle F1 i Eagle F1 SuperSport modeli sadrže najnovije tehnologije uključujući Dynamic: GSR smjesu, veličinom specifičnu R:Shield zaštitu i lagano kućište od 120 tpi. Sve cestovne gume za UHP dizajnirane su u skladu sa ideologijom Forward-Facing Fitment koja osigurava optimizaciju svakog profila gume kada se montiraju na današnje moderne, široke obruče.
 

 


Goodyear Ultra High-Performance asortiman biciklističkih guma trenutno je u proizvodnji, a bit će dostupan u maloprodaji već u narednim mjesecima. Kompletne informacije o Goodyear UHP biciklističkim gumama možete pronaći na www.goodyearbike.com/road-uhp

Goodyear je debitirao sa Road, Transit, All-Terrain i Mountain biciklističkim gumama na Sea Otter Classic koji se održao u Montereyu 2018. Od tada je njihov asortiman osvojio brojne nagrade, a nedavno je njihova trail guma Escape Premium zaradila "SEHR GUT", najviši rejting njemačkog magazina Mountainbike (lipanj 2019.).

 

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.