Oprema

Giro Agilis MIPS: Ženska kaciga za sve ceste

Giro Sport Design (USA) - Priopćenje za javnost: Za sve one cestovne biciklistice, kao i one "gravel" vozačice koje preferiraju i makadam, a koje traže kacigu koja kombinira prozračan dizajn s nešto dubljom pokrivenosti, zasigurno će pronaći riješenje u Giro Agilis kacigi s MIPS-om.

 Agilis ženska kaciga s MIPS:

Agilis MIPS kaciga nudi za žene osiguran stil i performanse, uz elegantnu siluetu, prozračan dizajn i uz sve to dolazi s MIPS tehnologijom.
 

 


Detalji:

Agilis W MIPS kaciga je pravi izbor za žene koje traže kacigu koja kombinira prozračan dizajn s nešto dubljom pokrivenosti i mnoštvom radnih karakteristika usmjerenih ka vožnji na cesti i makadamskim površinama.

Dolazi sa jednostavnom prilagodljivosti i velikoj udobnosti i sigurnosti zahvaljujući prilagodljivom Roc Loc 5.5 MIPS sustavu koji kombinira prilagodbe položaja uz integriranje s MIPS tehnologijom za dodatnu mjeru zaštite u slučaju kutnog udara. Vanjska Hardbody školjka prostire se na unutrašnju stranu kacige, a oblikovana je od čvrstog polikarbonata koji se trajno spaja s oblogom od EPS pjene pomoću In-Mold postupka za poboljšanje izdržljivosti i prozračivanja bez suvišnog opterećenja.

Specifikacija:

  • Wind Tunnel otvori za prozračivanje s unutarnjim usmjeravanjem
  • Otvori 32 32
  • Certifikacija CPSC BICYCLE
  • Izgradnja u kalupnoj konstrukciji od četverodijelnog polikarbonata koji se trajno spaja s oblogom od EPS pjene pomoću In-Mold postupka
  • Fit System Roc Loc 5.5 MIPS

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.