Oprema

Selle Repente predstavlja Latus M sjedalo

Širok, ali ne previše širok, lagan i udoban da udovolji i najzahtjevnije vozače.

Latus M je potpuno karbonsko sjedalo za bicikliste koji preferiraju nešto širu površinu od tradicionalnih sjedala. Njegova širina od 142mm jedna je od standardnih dimenzija koje se najviše traže u rasponu "širokog sjedala“.
 


Kao i kod Latus CL (širina 152mm), materijali i konstrukcijski koncepti su vrhunski: od obrade jednosmjernih karbonskih vlakana do poboljšanja mehaničkih svojstava materijala i diferencijalnih sekicja railova do doziranja krutosti i udobnosti. Nastavno na obradu dolazimo do širokog anatomskog kanala do Eva obloge, oblikovanog tako da osigurava odgovarajuću potporu čak i u području vrha sjedala i sprječavaju klizanje prema naprijed. Anatomski kanal dostiže svoju maksimalnu dubinu gdje je to najkorisnije za olakšavanje pritiska na perinealno područje. UD karbon ojačan je Twill tkanjem.
 


Dimenzije Latusa M su 240mm x 142mm. Njegova težina ne prelazi 140 grama.

To je sjedalo pogodno i za cestovne vozače i za ljubitelje gravel i brdskih vožnji. Njegova kompaktna veličina i oblik prednje strane poboljšavaju slobodu pokreta tijekom pedaliranja. Njegova kvaliteta i razina završne obrade ističe pažnju zaštitnog znaka Repente na svakom detalju - što je zajedničko svojstvo koje dijele svi njihovi proizvodi.

Preporučena cijena sjedala je 218 eura.

Latus M je jedno od Repente sjedala koje su izabrali vozači Pro tima "Caja Rural - Rga", kao i elitne ženske ekipe "Ceratizit Wnt" i "Bepink".

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.