Ispiši ovu stranicu

Oprema

Oakley predstavio Kato, nove naočale

Prvi put u javnosti su viđene tijekom La Vuelte 2020, gdje su ih nosili i testirali neki vozači poput Froomea ili Benneta, ali još uvijek se nije znalo ime modela ovih naočala.

Sada su ove tajnovite sunčane naočale Oakley otkrivene pod imenom Kato i mogle bi biti sljedeće moderne sunčane naočale za bicikliste.
 


Oakley Kato, futuristički model u dvije verzije

Trenutno nema službene objave iz Oakleyja, ali procurilo je dovoljno informacija da bi se znalo kako će biti dostupna dva modela ovih sunčanih naočala, Oakley Kato i Kato-X. Prvi imaju izraženiji oblik u području nosa, dok Kato-X imaju tradicionalniji oblik nosnog mosta.

Oakley Kato X

Iako prava istina je kako nalazimo vrlo malo tradicionalnog u novim Oakley Kato naočalama, gdje se cijela struktura naočala temelji na ogromnoj panoramskoj leći, bez okvira, koja poprima oblik svojevrsne maske.

Oakley Kato

A to govorimo jer smo pročitali da bi nadahnuće za ovaj novi model naočala moglo biti izravno povezano s Katom, likom kojeg je Bruce Lee glumio u TV seriji Green Hornet, emitiranoj 60-ih. Ovaj je lik često nosio masku koja vrlo podsjeća na novi model koji će Oakley uskoro predstaviti.

Oakley Kato mogao bi biti dostupan u 4 boje, a cijena je - još uvijek su špekulacije - iznad 250 €. Pratite oakley.com za više informacija.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.