Oprema

Test Specialized Bandit

Način na koji nosimo stvari za kratke vožnje drastično se promijenio tijekom posljednjih pet ili deset godina.

Na početku koristili smo ruksak napunjen svim potrebnim, i nepotrebnim stvarima, kao i previše vode. Potom smo shvatili da nam takve stvari kvare ugođaj potpunog uživanja na kratkim turama. U biti nosili smo više nego je bilo potrebno.

U konačnici moramo priznati da i stražnji džepovi biciklističkog dresa znaju biti pretrpani, i dodatno nam zagorčavati užitak vožnje.Bandit se vrlo lako montira na sjedište

Novost iz tvrtke Specialized je „Bandit“ Većina nas je električnom tzv. izolir trakom vezala rezervnu gumu za cijev sjedišta. Bandit je u osnovi elegantnija inačica iste. Bandit se vrlo lako može montirati na većinu Specialized sjedišta.

Uz ovu inovaciju iz Specializeda stati će sve potrebno, čak i više od toga. Rezervna guma, polugice za skidanje i montiranje gume, co2 pumpa, kao i uložak za co2. Trake sa čičcima se brinu da sve bude na svom mjestu bez straha da ćete nešto izgubiti.


Čičak i elastična traka brinu se da sve stoji na svom mjestu

Moramo se složiti, uvijek je lakše tovariti biciklo, nego leđa. Takodjer uz ovu stvarčicu imat ćete više mjesta za dodatne slatkiše u džepovima vašeg dresa.
Cijena ovog proizvoda kreće se oko 20 Eura.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.