Oprema

Zefal prezentirao Z Micro Pack mini torbicu

Zefal je prezentirao novu "mini" torbicu, a fokus tima za izradu bio je na laganom i "minimalističkom" dizajnu.

 Zefal je najavio puštanje u prodaju nove "mini" torbice koja se ugrađuje ispod sjedala, a dizajnirana je za nošenje alata i drugih sitnih alata, te zahtijeva minimalan prostor.
 


Torbica dolazi pod imenom Z Micro Pack i brzo se, bez ikakvih alata može montirati na bilo koju vrstu sjedala zahvaljujući Velcro sustavu za ugradnju i pogodan je i za vozače cestovnih i brdskih bicikla.

Torbica je izrađena od neoprenskih materijala i vodonepropusnih materijala, te koristi sklopivi dizajn kako bi se smanjila veličina, a dolazi sa težinom od samo 24 grama. Unutrašnjost, torbice ima kapacitet od 0,22 litre, dok su njene dimenzije 120 mm sa 90 mm.

Preporučena cijena torbice je 12€.
 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.