Nije nam poznato da se itko ikada umorio od gledanja video snimaka iz produkcije Dannyja MacAskilla. Ovog senzacionalnog Škota smo imali priliku upoznati na Eurobike sajmu, momak je jednostavno pun energije i nikako ne prestaje zapanjivati nas svojim kaskaderskim sposobnostima koje prkose gravitaciji.

 

U svom najnovijem videu, Danny i njegov kopilot, Daisy - kći dugogodišnjeg Dannyjevog suradnika i vlasnika tvrtke "Cut Media", Stu Thomson - uživaju u pustolovini s dječijom prikolicom.

Nećemo previše odati, ali film uključuje neke doista nečuvene performanse. A na kraju videa ide jednako impresivna sposobnost Dannyja u kojoj prikazuje kako da se graciozno razbije - ima tu padova zbog kojih se sigurno ne bih usudio na ponovni pokušaj - no, ovaj čudni Škot ustane i ponovo pokušava izvesti akrobaciju. To je zapravo ono što ne želite propustiti.
 

 

Označeno u

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.