Bosna i Hercegovina

Uspješno završen još jedan Konjuh adventure

Ne postoje riječi koje bi opisale koliko smo ponosni na Konjuh Adventure.

Okupili smo preko 70 biciklista iz cijele naše zemlje. Ne treba puno pricati koliko je KA postao popularan, dokaz tome je da su sve prijave popunjene za nekoliko dana. Sigurni smo da bi broj bio i nekoliko puta veći da nije stanje kakvo jeste kako kod nas tako i u cijelom svijetu sa epidemiološkom situacijom.

Biciklisti su proveli dva dana u prelijepom ambijentu Zaštićenog pejzaža Konjuh, i posjetili naljepše predjele kao što su Zelemboj, Zidine, Paučko jezero, Djevojačka pećina, rimska kaldrma itd. Treba napomenuti da je sve proteklo u najboljem redu i ono najbitnije nije bilo padova i povrjeđenih. Svim našim gostima veliko hvala i nadam se da smo bili dobri domaćini i da smo ispoštovali vaša očekivanja. Naravno sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške italijanske nevladine organizacije CISP. Isto tako zahvaljujemo se JU Zaštićeni pejzaž Konjuh koja nam je također pomogla u realizaciji ovog velikog projekta.Također hvala živiničkoj firmi Aden kao i firmama Dukat, Ovako i restoranu Cult . Vidimo se iduće godine, stoji i priopćenju biciklističkog kluba Živinice.  #ka2021

Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.