Toni Zorić

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!
Adresa internetske stranice: http://https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kalendar utrka Svjetskog kupa za 2020. godinu i dalje trpi posljedice korone, kako je Union Cycliste Internationale (UCI) danas objavio da se otkazuje utrka u Les Gets.

Ponedjeljak, 06 Srpanj 2020 11:07

Svjetski Kup MTB Lenzerheide 2020. – otkazan

Nakon odgode s kolovoza na rujan 2020, utrka Svjetskog kupa u Lenzerheide doživjela je otkazivanje. Organizatori tvrde da nisu mogli garantirati sigurnosne i organizacijske zahtjeve za ovaj događaj.

Četvrtak, 02 Srpanj 2020 14:20

Ekipa Džade ponovo na Durmitorskom prstenu

Aleksandar, Dalibor, Luka i Lazar (autor teksta) odlučili su se za bike avanturu i bez velikog premišljanja na svoje putovanje kreću u 6:30 put Žabljaka.

Nakon što smo vidjeli otkazivanje Cape Epic-a zbog Covid-19 i s odgodom Svjetskog Kupa, Scott Scott SRAM tim na čelu s Nino Schurter i Lars Forster sudjelovat će u Swiss Epic 2020.

Srijeda, 01 Srpanj 2020 14:25

SPD sandale su se vratile!

Nekoliko je dijelova biciklističke opreme u povijesti nailazilo na različita mišljenja od SPD sandala. Mladi ih ismijavaju, dok oni biciklisti treće životne dobi obožavaju.

Stranica 1 od 213

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.