Hrvatska

Najava: Put Šarana Outdoor Weekend 3

Doživite sportski događaj sa karizmom, koji okuplja bicikliste, trkače i zaljubljenike u prirodu. Put Šarana Outdoor Weekend po treći puta se organizira u Virovitici, na biciklističkoj stazi Put Šarana, u terminu od 27. do 29. rujna 2019.

Put Šarana Outdoor Weekend već je dokazano jedan od najboljih sportskih događaja u Slavoniji te ćete na samo 150 kilometara od Zagreba, kao biciklist ili trkač, uživati u jedinstvenoj šumskoj stazi Put Šarana.
 

 


U subotu, 28.9. održat će se biciklistička XC utrka, koja se vozi po 11 kilometara staze, a broj krugova koje morate odvesti ovisi o kategoriji. Nevelik broj biciklista vozi XC disciplinu, međutim ovo je utrka koju može voziti netko tko će se po prvi puta okušati u XC disciplini, ali i onaj tko je iskusan vozač. Put Šarana Outdoor Weekend je definitivno prilika za okušati se u nešto drugačijoj biciklističkoj vožnji.
 


U nedjelju je staza rezervirana za trkače, koji će moći odmjeriti snage u tri kategorije, onoj od 3, 5 ili 11 kilometara.

Tko odluči uživati u cijelom Put Šarana Outdoor Weekendu moći će se okušati u noćnoj vožnji ili u airsoftu, a subotu ćemo završiti plešući na ritmove domaćih glazbenika.
 

 


Više o događaju možete saznati na web stranici putsarana.com ili na Facebook stranici Put Šarana Outdoor Weekend.

Prijave: 8. XC Put Šarana

Prijave: 3. Trail Put Šarana 

 

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.