Slovenija

Jan Polanc nastupa na Adriatica Ionica

UAE Team Emirates će poslati sedam svojih vozača da sudjeluju u drugom izdanju "Adriatica Ionica" UCI 2.1 utrke, koja traje od 24. do 28. srpnja/jula.

Tim će predvoditi Marco Marzano (Ita) i Paolo Tiralongo (Ita):

- Roberto Ferrari (Ita)
- Sebastian Molano (Col)
- Manuele Mori (Ita)
- Rui Oliveira (Por)
- Jan Polanc (Slo)
- Aleksandr Riabušenko (Blr)
- Rory Sutherland (Aus)
 


Utrka će se otvoriti sa gradskim krugom u Mestreu, prije prilike za sprintere na 2. etapi s borbom za ukupni poredak koja će vjerojatno biti odlučena na 3. brdskoj etapi do Misurina jezera. Posljednja dva dana završavaju vožnjom u Cormonsu i Trstu, a obje etape se voze preko valovitog terena.

Sportski direktor Marco Marzano istaknuo je ambicije tima za utrku: "Započet ćemo utrku Adriatica Ionica tako što ćemo se fokusirati na kvalitetne vozače kao što su Polanc i Riabušenko, a zatim na blažim sprint etapama borbu prepuštamo Ferrariju i Molanu, uz podršku Rui Oliveire. Naši veterani Mori i Sutherland će dodati svoje dragocjeno iskustvo uglavnom kao podrška mladenačkom timu".

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.