Miloš Miladinović rođen je 1995. godine u Kraljevu. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Kraljevu.
Biciklisti su uslovima smanjene vidljivosti naročito ranjivi i teže uočljivi: zakon obavezuje da biciklista noću i u uslovima smanjene vidljivosti ima bijelo svjetlo naprijed, crveno nazad.
Proteklog vikenda u Somboru i Subotiri je održano drumsko prvenstvo Srbije na kojem je ekipa Metalca ostvarila značajne uspjehe.
Spektakularni kraj ljetnje sezone na Kopaoniku obilježilo je održavanje dvije najveće sportske manifestacije koje se tijekom ljeta događaju na ovoj destinaciji – brdske utrke „Trail Race Kopaonik“ i biciklističkog maratona „Tri strane Kopaonika“ na kojima se okupilo više od 500 sudionika iz cijele Srbije.
Ukupni pobjednik jubilarnog 60.izdanja Trke kroz Srbiju je član slovačke ekipe Dukla Banska Bystrica, Martin Haring, dok je u posljednjoj etapi od Zrenjanina do Novog Sada trijumfovao reprezentativac Srbije Dušan Rajović i obradovao domaću publiku.
Pobjednik druge etape "Trke kroz Srbiju" koja je vožena od Mionice do Požarevca je Poljak Emanuel Piaskowy iz ekipe (Mazowsze Serce Polski) vremenom 3:27,38h, ali je najviše razloga za zadovoljstvo imao član ekipe Dukla Banska Bystrica, Martin Haring koji je obukao žuti dres.
Pobjednik prve etape Trke kroz Srbiju je Roman Maikin koji nastupa za tim " Cambodia Cycling Academy".
Jubilarna 60. biciklistička "Trka kroz Srbiju" utorak će startati na Jahorini s prvom etapom koja poslije 170 kilometara vožnje završava na Zlatiboru.
U Novom Sadu je održana prva zvanična konferencija za medije povodom jubilarne, 60. međunarodne biciklističke "Trke Kroz Srbiju". Najznačajnija i najprestižnija biciklistička trka u ovom dijelu Europe, "Trka Kroz Srbiju", ove godine će se voziti od 31. augusta/kolovoza do 3. septembra/rujna.
Stranica 1 od 11

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.