Na radost svih ljubitelja trčanja i vožnje bicikla dva velika sportska takmičenja i ove godine će se održati na Kopaoniku.
U nedelju je na Srebrnom jezeru održano prvenstvo Srbije u ciklokrosu, na kojem je nastupilo više od 100 takmičara u svim uzrasnim kategorijama.
Biciklistički savez Srbije uspješno je realizovalo "Prvenstvo Srbije u Ciklokrosu", koje se i ove godine održalo u Velikom Gradištu, na lokaciji Srebreno jezero.
Novi Sad će biti domaćin cilja biciklističke Trke Kroz Srbiju, doznao je RTS u ekskluzivnom intervjuu sa Sašom Gajičićem, generalni sekretar Biciklističkog saveza Srbije.
Novi Sad je u najužem krugu kandidata za domaćina Evropskog prvenstva u planinskom biciklizmu.
Proteklog vikenda u Kini se održala trka "Tour de Luquan" koja se nalazi u UCI kalendaru Azijskog Toura, a koja je obilježena još jednim velikim uspjehom tima Metalac iz Kraljeva, Srbija.
Odličan posao u Kini! Ili možda bolje da članak započnemo sa riječima: "U Kini sve po starom, CCM Metalac ponovo na postolju"!
Ekipa Metalca danas je otputovala za Kinu preko Dohe gdje ih očekuje tri vikenda jakih trka sa biciklistima širom svijeta.
Najbolja srpska biciklistkinja Jelena Erić potpisala je profesionalni ugovor sa Španjolskom ekipom Movistar, koja ima velike ambicije u svjetskom biciklizmu.
Stranica 1 od 10

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.