Ispiši ovu stranicu

Srbija

Dušan Rajović pobjednik 4.etape trke oko Hrvatske

Dušan Rajović pobjednik je 4. etape trke oko Hrvatske. Etapa je startovala u Starom gradu i nakon 155km završila se u Gorskom Kotaru.

Mlad i perspektivan vozač Adrije mobil i biciklističkog kluba CCN Metalca, državni prvak Srbije, Dušan Rajović trijumfovao je na 4. etapi trke oko Hrvatske na sprintu ispred Simiona Paola (Bardiani-CSF) i Hausslera Heinrichia (Bahrain Merida).

Dušan Rajović za sljedeću sezonu ima profesionalni ugovor sa ekipom Delko Marseille Provence iz Francuske.

Press: CCN Metalac 
 

 

Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.