Tim Ineos je objavio tko će biti voditelji momčadi na Tour de Franceu i Giro d'Italia.
Prije samo tri godine o Remco Evenepoel bio je član nogometnog kluba Anderlecht i već je četiri puta je igrao na Nacionalnom prvenstvu u kategoriji U15. Danas je jedan od najsjajnijih i najuzbudljivijih talenata u svijetu biciklizma.
Pobjednik Tour de Francea iz 1996., Danac Bjarne Riis potvrdio je svoj povratak u biciklizam nakon četiri godine pauze te će u 2020. godini biti menadžer južnoafričke "WorldTour" momčadi NTT.
Pirelli je usmjeren na to da još jednom podrži prestižnu MTB ekipu od Marca Trentina, s najavom još veće posvećenosti. Bez sumnje u pogledu krajnjeg cilja izjavljuju: "Svi napori usmjereni su na dostizanje najviših mjesta na XCM utrkama, a to nije sve. Ove godine tim također cilja i na XCO…
Chris Froome inzistira na tome da njegov oporavak "dobro napreduje" nakon što su mediji izvjestili kako je bio primoran da ranije napustio trening kamp tima Ineos.
UAE Team Emirates je objavio da će Fabio Aru, Fernando Gaviria i Tadej Pogačar predstavljati ekipu na Tour de Franceu.
75. izdanje Vuelta a España predstavljeno je jučer u Madridu. Grand Tour će u izdanju 2020. posjetiti četiri zemlje.
Samuel Gaze je potvrdio da će se nakon pet godina suradnje rastati sa Specializedom te će u sezoni 2020. nastupati za trenutno još nepoznati tim.
UCI World Tour Tim Bahrein McLaren je predstavo svoj novi imidž za nadolazeću sezonu 2020. u kojoj neće imati samo novo ime, već i nove boje i nove vozače.
Stranica 1 od 46

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.