Prije dva tjedna UCI je predstavio novi kalendar XCO Svjetskog prvenstva za 2020 godinu, kojim želi pružiti rješenje vrlo atipične sezone.
Od svog početka, Absa Cape Epic utrka je pretplaćena na vozače koji su željeli testirati svoj posao u "utrci koja mjeri sve". Ulaznice za utrku tradicionalno su rasprodate u sekundi.
UAE Team Emirates najavio je produženje ugovora mladog slovenskog talenta Tadeja Pogačara do 2024. godine.
Sir Craig Reedie, bivši predsjednik WADA-e, izrazio je zabrinutost zbog nedostatka doping kontrola u vrijeme koronavirusa.
Španjolski sportski list AS objavio je UCI kalendar za 2020. koji bi trebao biti objavljen tokom tjedna koji uključuje samo WorldTour događaje, državno i svjetsko prvenstvo.
Vuelta a España 2020 imati će 18 umjesto 21 dan utrkivanja za njeno 75. izdanje.
Francuska ministrica sporta Roxana Maracineanu izjavila je da start Tour de Francea 29. kolovoza nije doveden u pitanje, iako je francuska Vlada odlučila da se do rujna ne mogu održavati sportki i kulturni događaji koji bi okupili više od 5.000 osoba.
Talijanska vlada osjeća optimizam u načinu i tempu smanjenja pandemije koronavirusa u zemlji i sportske aktivnosti bi ipak mogle imati koristi od toga do kraja godine.
UCI je objavio revidirani kalendar cestovnih utrka za 2020. u kojem su objavljeni novi datumi događaja koji su bili primorani na odgađanje zbog pandemije koronavirusa.
Stranica 1 od 51

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.