Svijet

Warren Barguil diskvalificiran sa Paris-Nice nakon prve etape

Warren Barguil je diskvalificiran iz utrke Paris-Nice nakon što je koristio zavjetrinu timskog vozila kako bi se priključio glavnoj grupi nakon pada.

Francuski prvak doživio je težak pad u mokrim uvjetima i gledao je kako da nadoknadi vrijeme i priključi se glavnoj grupi. Direktor utrke je objavio da je francuski vozač imao pravo na pomoć od timskog vozila međutim da je razlog diskvalifikacije taj što je predugo bio u zavjetrini.

Osim što je diskvalificiran, Barguil je također kažnjen sa 200 švicarskih franaka, a direktor ekipe Yvon Caer kažnjen je s 500 franaka.

 

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.