Biciklom kroz mačvu 2019.

bicikl-macva
Kategorija
Biciklijada
Datum
8.09.2019. 08:00 - 20:00
Lokacija
Mačva - Mačvanski upravni okrug
Srbija

Ovogodišnja Biciklijada "Biciklom kroz Mačvu" će se održati 08.09.2019.godine. 

Ukupna dužina rute iznosi 34km, a biciklijada prolazi kroz naseljena mesta opštine Bogatić odnosno polazak je iz Bogatića i biciklisti dalje nastavljaju kroz M.Metković-Belotić-Dublje i završavaju svoje putovanje na poligonu OŠ "Mika Mitrović" gdje će se održati takmičenja i dodjela pehara u raznim disciplinama poput: najsporija vožnja, najbrža vožnja, prolazak između čunova i gađanje mete sa bicikla. Nakon pređenih 17.3km predviđeno je vrijeme za odmor i razne aktivnosti.

Dosadašnji broj učesnika je iznosio oko 250 učesnika svih uzrasta sa tendencijom porasta tako da ove godine očekujemo oko 300 učesnika. Za svakog učesnika do sada je obezbeđena majica, hrana i osveženje. Takođe smo do sada dijelili bicikl kao glavnu nagradu za učesnika koji bude izvučen kao i brojne razne nagrade za najsrećnije učesnike. Svi lokalni mediji su do sada prenosili detalje sa Biciklijade koja je jedan od retkih primjera na teritoriji opštine Bogatić takvog karaktera. Cilj nam je promovisanje ovogodišnje biciklijade na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

 

 

 
 

Vrijeme i datum

  • 8.09.2019. 08:00 - 20:00

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.