Obiteljska vožnja biciklom izvrstan je način povezivanja na otvorenom i čini vježbanje zabavom za sve. Naučite djecu kako se zaustaviti na pravu nogu ili krenuti s prvim okretajem pedale na vrijeme i energija je dobro potrošena.
Oblaci su se razišli, sunce mami na vožnju i prijatelj vas upravo nagovara da to i učinite. Ponestalo vam je izgovora (osim što ste lijeni kada trebate bicikl skinuti s trenažera).
Uvijek volim pročitati savjete i navike poznatih svjetskih biciklista koje im pomažu na putu ka njihovom uspjehu.
Namještanje pozicije na biciklu ili popularno nazvano "Bike Fitting" sve je češća riječ koja se čuje među biciklističkom publikom i velika većina se upravo odlučuje za ovu metodu profesionalnog namještanja pozicije na biciklu.
Manjak vitamina D povezan je sa svime, od zdravlja kostiju i mišića do emocionalnog blagostanja. Evo kako to nadzirati i kako provjeriti uzimate li ga u dovoljnim količinama.
Ovo je doba godine kada se puno sportaša bavi pitanjem treninga snage. I sa razlogom to čine? Ili možda ne? Treba li dizati velike težine ili male sa većim brojem ponavljajnja? Slobodni utezi ili mašine? A što je s Crossfitom?
BikeMagazin je istražio mlade nade, odnosno neke od mladih vozača koji će sigurno zasjati u nadolazećim godinama i pred kojim je velika karijera u svijetu profesionalnog biciklizma.
Bez obzira želite li poboljšati performanse ili samo trebate odmor od bicikla, trčanje je odlična opcija za vaš trening u vansezonskom razdoblju.
Nakon masovne upotrebe u pro-biciklizmu, Mjerači snage (Powermetri) sve više se koriste među vrsni amaterskim biciklistima koji žele iskoristiti svoje podatke o snazi u svojim trening programima kako bi povećali svoj usnagu
Stranica 1 od 18

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.