Stručne teme

Suplementacija u sportu: Fokus na Proteini.si

Kad toliko vremena, energije i odlučnosti uložite u to da budete najbolji biciklista, potrebna vam je suplementacija, odnosno dodaci prehrani, kao i tvrtka koja razumije napore izdržljivosti u vašem sportu.

Mi smo svoj fokus dali kompaniji Proteini.si sa kojom moramo priznati izvrsnu suradnju, a kako vidimo po društvenim mrežama i ova kompanija je zavrijedila povjerenje i od mnogih drugih vrhunskih sportaša.
 


Mnogi sportaši, profesionalci usko surađujući sa ovom kompanijom, osiguravaju da Proteini.si i dalje inovira i poboljšava postojeću paletu pouzdanih proizvoda koje možete pronaći u njihovoj ponudi. Njihova strast i ljubav prema ovom poslu znači da su njihovi proizvodi uistinu testirani i preporučeni.
 

 


Proizvodi koje možete pronaći u njihovoj ponudi se iznova i iznova testiraju kod različitih sportaša i potrošača čime se osigurava odgovarajuća vrsta proizvoda za potrebe svakog pojedinca. I ono što je vjerujemo mnogima od vas jako bitno jeste da su svi proizvodi sigurni za upotrebu u profesionalnom sportu i eksterno ih validira Svjetska laboratorija za sportsku doping kontrolu.

Kompletnu ponudu Proteini.si proizvoda možete provjeriti OVDJE.
 

Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.