BikeMagazin

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Adresa internetske stranice: http://bikemagazin.info/ Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Utorak, 11 Veljača 2020 12:52

Za Valentinovo idemo s biciklom na posao!

U petak 14. veljače, osim Valentinova, obilježava se i Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao!

Wout van Aert osovojio je na "DVV Krawatencross" svoju prvu pobjedu otkad je doživio pad na Tour de France zbog čega je morao pauzirati u 2019. sezoni.

Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 08:47

Tadej Pogačar pobjednik je utrke Vuelta Valenciana

Nakon 4. etape koja je cilj imala nakon strmog uspona do Altee, Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je učvrstio svoju poziciju i završio kao sveukupni pobjednik utrke Vuelta Valenciana (2.1).

Trek je najavio Domane+ HP, novi dodatak njihovoj e-cestovnoj ponudi. Bicikl koristi Bosch motor i bateriju s čak 150 milja dodatne pomoći od dodatne baterijom Range Boost. Postoje dvije razine specifikacija - plus neposredna dostupnost u programu Project One.

Četvrtak, 06 Veljača 2020 22:22

Tim INEOS će koristiti crveni Unior Tools alate

Tim koji postavlja standard i slovi za jedan od najslavnijih World Tour timova nastavit će svoje partnerstvo s Unior Bike Tools alatima, ali s velikom vizualnom promjenom.

Stranica 1 od 44

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.