Mirela Čučak

Mirela Čučak

Pošalji e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srijeda, 12 Veljača 2020 10:59

Kako očistiti nešistoću s ceste na odjeći

Oblaci su se razišli, sunce mami na vožnju i prijatelj vas upravo nagovara da to i učinite. Ponestalo vam je izgovora (osim što ste lijeni kada trebate bicikl skinuti s trenažera).

Jedanaestruka državna i četverostruka balkanska prvakinja Lejla Tanović, današnjom prvom etapom na Costa Blanca UCI S2 utrci započinje ovogodišnju sezonu.

Mađarska brdska biciklistkinja Barbara Benko udružila se s Nizozemkom Anne Terpstra za nastup na osmodnevnoj MTB utrci Cape Epic, koji počinje 15. ožujka/marta.

Nedjelja, 22 Prosinac 2019 20:17

U Mostaru održana redovna Skupština BiSaBiH

Nedelja; 22.12.2019. – Mostar je po prvi put u povijesti ugostio redovnu sjednicu Skupštine Biciklistilčkog Saveza Bosne i Hercegovine (u daljnjem tekstu BiSaBiH), na kojoj je sudjelovalo stotinjak sportaša iz BiH, kao i rukovodioca klubova koji su članovi Saveza.

Ovo je doba godine kada se puno sportaša bavi pitanjem treninga snage. I sa razlogom to čine? Ili možda ne? Treba li dizati velike težine ili male sa većim brojem ponavljajnja? Slobodni utezi ili mašine? A što je s Crossfitom?

Stranica 1 od 6

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.